fbpx
MenüüMENÜÜ

Ühe pere 3 aastat

Ma tänan peresid, kes lubavad mind oma ellu ikka ja jälle. Olulisi hetki ja sündmusi jäädvustama.

Ka Kairi pere kolm aastat väärivad meenutamist. Alles ootasid oma esimest beebit, kui pildid sai tehtud nende ehitusjärgses kodus. See kõik oli üks suur ootus. Kui mulle tuli teade, et nad taas ootamas beebit, siis need pildid saime teha juba uues pesas. Tore oli seal taas olla, kodus, kus pere oli juba end sisse seadnud ning õhus oli uus ootusärevus.

Ja siis ta tuli, pere teine beebi.

Selline see pere 3 aastat minu kaamera ees oli. Piilu järgi! Ilus periood, mälestus….lugu, mis vääriks kindlasti üht ilusat fotoraamatut!? 😉

Kairi ükskord ütles nii: “Appi kui kiftid pildid! Ma olen neid juba kümneid kordi vaadanud ja tundnud nagu armuks oma peresse üha uuesti ja rohkem 😀 Aitäh sulle! “

Aitäh mu püsikliendid nende lugude eest!!!

Lisa kommentaar...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Instagramis alati värsked mõtted!

 

@peredokumentaal_elikahunt

#elikahuntphotography

Ole esimene, kes kuuleb parimatest pakkumistest ja ideedest. LIITU UUDISKIRJAGA!