Masthead header

♥KD♥

Nii tore, et oled siin! Enne kui asud pilte piiluma, tahan sulle midagi öelda. Ma näitan sulle pilte kohtumisest ühe väga armsa beebipoisiga. Meil sujus koostöö imeliselt. Tema suuresti tudus, sõi, magas, pesi, tegi beebipätsi, haigutas (kusjuures päris palju)…tema ümber olid kõige kallimad….ja siis mina olin need päris päris mitu tundi nende kõrval, imetlesin, kadestasin ja pildistasin. Pildistasin. Pildistasin. Pildistasin. Siit peegeldub killuke igapäevast tegevust koos beebiga. Ja ma totaalselt lähen sisimas põlema, kui saan just selliseid pilte teha. Ma tean, et edaspidi aina rohkem. Luua midagi unikaalset, kustumatut ja väärtuslikku. Ma armastan loomulikku valgust ja seda, milliseid võimalusi pakub ta koos keskkonnaga, et pildistada neid hetki beebiga sellisel viisil, et see tunne jõuaks teieni. Ma loodan, et jõudis 🙂  Ja muidugi suured tänud armsale perele usalduse ja sooja vastuvõtu eest!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*