fbpx
MenüüSulge

Baltic Photo Contest , Wedding 2015

Istun siin ekraani taga ja mõtlen, et kuidas seda postitust nüüd alustama peaksin ja mida kirjutama. Aasta on juba olnud väga imeline. Kui teha midagi hinge ja armastusega, seljataha jäävad suur töö ja pingutus.. Ja kui see, millega tegeled, saab tunnustatud, siis võtab see ikka väga väga sõnatuks. Pulma kategooria rahvusvahelisse žüriisse kuulusid esimees Dennis Orchard ning Jonas Peterson, Juliana Wiklund, Marcus Bell, Christian Lalonde ja Kate Hopewell – Smith

Kokku esitas konkursile oma töid 247 fotograafi 17 riigist, fotosid oli kokku 1328. Kõige rohkem fotosid tuli portree ja pulma kategooriatesse, vastavalt 578 ja 549

Siiani on meeles esimene lavale minek…keskendumine trepiastmetele, et ma ometi ei koperdaks. Millele järgnes pulmafoto žürii esimehe Dennis Orchard õnnitlus ja pildistamine.

Lavalt tagasi oma kohale minnes olin ma nii omas mullis, et ma pidin lauakaaslastelt järgi küsima, et millise foto eest see nüüd tuli 😀 Pildike on pärit Katre ja Egerti pulmast ning pildil on armas Anni Joanna. Kallistan teid kõiki kõvasti kõvasti, sest see on meie ühine võit!

 

Baltic Photo Contest , Wedding 2015

The Best Reportage Photo

2nd Runner Up

Sellega asi ei piirdunud, lavale tuli minna teist korda veel (hakkas juba meeldima). Et tuua koju kaasa kategooria peavõit. Pildike pärineb Kerstin ja Egerti pulmast. Suured suured kallistused ka teile.

Baltic Photo Contest , Wedding 2015

The Best Reportage Photo

 

Tegemist oli prindi konkursiga. Ehk kõik fotod, mis pääsesid avalikule hindamisele, tuli printida 30 x 45 cm mõõdus 5mm kapale. Sel aastas esmakordselt võtsin prindi teemat väga tõsiselt ja tahtsin, et tulemus tuleks väga hea. Minu tööd printis DieselArts. Hindan ja kiidan Andres Toodo pühendumist oma töösse. Aitäh sulle!

Tegelikult olen väga õnnelik, sest isiklikud eesmärgid said ka sel aastal ületatud ja enamgi veel.

Kokku esitasin konkursile 22 fotot, millest edasi pääsesid poolfinaali lausa 13 ning millest omakorda nominentideks lausa 6 fotot 🙂

Kallistan kõiki koostööpartnereid, samuti pruutpaare, peresid ja lapsi, kes on olnud minu kaamera ees. Ilma teieta ei oleks ma siia jõudnud. Samuti soovin õnne kõikidele teistele võitjatele. Tulemused on näha SIIT.

Mul selgelt meeles see närv ja ootusärevus, mis mind neil päevil valdas. Ma rääkisin ka sellest oma armsale tütrele. Temale omaselt tõttas ta mulle appi ning andis mulle fotode hindamisele kaasa Õnneorava. See oravake oli mul kotis ka finaalõhtul kui jagati auhindu. Hommikul kui laps ärkas, märgates minu karikat, tuli ta mu voodi juurde ja sõnas särasilmselt: “Emme, sa võitsidki, orav aitas sind!” Sellele avaldusele järgnes kõige soojem ja armsam kallistus, mis tuletas mulle meelde, et minu pere on minu kõige suurem ja kallim võit, jah, minu kallis abikaasa ja tütar Mirete ♥

0 comments
Lisa kommentaar...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Broneeri uus fotosessioon "Päev Sinu elus"

  Edukalt esitatud, aitäh!Viga esitamisel, palun proovige uuesti!
  Luba oma perele kogeda uut fotosessiooni "Päev Sinu elus"

  Edukalt esitatud, aitäh!Viga esitamisel, palun proovige uuesti!
  Oleme ühenduses!
  Fotograaf Elika Hunt